Ràdio Roda estrena La Piràmide de Maslow, un programa de ràdio per promocionar el comerç local

És un programa sobre les necessitats humanes i el comerç local. Forma part d’un projecte innovador de promoció comercial del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter.

Aquest divendres 26 de gener s’estrena a Ràdio Roda el programa La Piràmida de Maslow. És un programa sobre les necessitats humanes i el comerç local. Forma part d’un projecte innovador de promoció comercial del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona. El programa està conduït per Enric Gil. Amb Dídac Gelabert (Manlleu), Susagna Tubau (El Collsacabra), Miquel Arumí (Sant Hipòlit i Masies de Voltregà) i Dani Rifà II (Masies i Roda de Ter). Dirigit per Arkham Studio.
El programa s’emet en directe el dijous a les 7 de la tarda per Ràdio Manlleu i es fa la reemissió en diferit a través de les emissores municipals dels municipis que formen part d’aquest projecte de promoció del comerç local com són Ràdio Roda i Ràdio Voltregà.
Ple que fa a Ràdio Roda, el programa s’emet els divendres a les 5 de la tarda a través del 107.6 de la FM i es podrà escoltar també per la ràdio on line (www.radioroda.cat) i recuperar el podcast a través de la pàgina web de l’emissora municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top