Nova temporada de Ràdio Roda

Arriba la tardor i, com cada any, arrenca una nova temporada a Ràdio Roda. Energia nova i noves idees fins i tot per els programes més consolidats de l’emissora. Com cada any torna Cafè i Sardanes, L’ajuntament respon, Brots de poesia i vida o Més que llibres, programes amb una bona trajectòria que fa anys que ens acompanyen, ens ensenyen i ens fan passar bones estones a la ràdio.

També tornen programes que van arrencar aquesta temporada passada i que ja s’han consolidat dins la família de Ràdio Roda. Tindrem de nou La màgia de la vida, amb Delia Serrano, un programa d’educació emocional i energia, amb contes per nens i amb molts bons consells per enfocar millor el dia a dia, i Ara que treus el tema, amb Dani Rifà, un programa musical que s’endinsa cada setmana en una temàtica diferent i ens porta música molt diversa i interessant.

Aquesta temporada, a més a més, tindrem un parell de novetats a la casa, per una banda Venim del quer, el programa que ha arrencat aquest estiu i que continuarà en antena fins a finals d’any. Un programa dirigit i presentat per Jordi Gibert, dedicat al jaciment arqueològic de l’Esquerda, que ens explica cada setmana moltes curiositats del poblat i de les seves diferents etapes. I com a segona novetat ens fa molta il·lusió el començament de Contes per fer dormir els nens i despertar els pares, un programa de contes infantils dirigit i presentat per Diana Kerbelis. Cada setmana ens explicarà un conte diferent, ideal perquè l’escoltin els nens abans d’anar a dormir i per fer reflexionar els pares sobre coses que tothom hauria de saber, però que amb el temps es van oblidant.

Tot plegat ho podreu escoltar a Ràdio Roda, des del 107.6 de la FM o online, des de la nostra pàgina web www.radioroda.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.