Eskerdats, la nova assemblea de joves de Roda de Ter

El passat 22 de juny, a l’Espai, va tenir lloc la presentació de la nova Assemblea de Joves de Roda de Ter, els Eskerdats. Els Eskerdats som una colla oberta de joves que ens hem unit per mobilitzar el jovent del poble rodenc organitzant diverses activitats, com per exemple, xerrades, festes, concursos, etc. i que alhora treballarem colze a colze amb l’Espai i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament.
Fins ara, hem fet diverses trobades i vam col·laborar amb L’EMM El Faristol preparant entrepans en el concert d’estiu que va tenir lloc als jardins de La Blava el dia 18 de juny.
Un dels projectes que volem anunciar és el concurs de dissenyar la samarreta de Barrakes 2016. El disseny ha de ser innovador i ha de tenir relació amb les Barrakes de Festa Major de Roda de Ter. Si esteu interessats a participar, trobareu les bases del concurs al nostre blog (eskerdatsrdt.wordpress.com). El guanyador rebrà com a premi una tauleta i el seu disseny serà estampat a la samarreta de Barrakes 2016 que es podrà comprar durant els dies de Festa Major.
També tenim altres propostes en marxa i tenim moltes ganes de continuar tirant aquest nou projecte endavant i convidem a tothom que vulgui formar-ne part a unir-s’hi. Ens podeu trobar al Facebook com a “Eskerdats – Assamblea de Joves”, a l’Instagram i Twitter com a @eskerdatsrdt.

 

Text. Júlia Arumí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.