ARA QUE TREUS EL TEMA

El 17 de març es va estrenar un nou programa musical a Ràdio Roda (107.6 FM); “Ara que treus el tema”, dirigit i presentat per Dani Rifà. El programa s’emet cada dijous a les 21h i es reemet el diumenge a les 20h. Dani escull a cada programa una temàtica diferent i busca cançons que girin al voltant d’aquest concepte. Conegut per liderar diferents projectes musicals com “Neatles Miris”, “Tremendamente” o actualment “Tremendu”, Dani Rifà s’endinsa per primera vegada al món radiofònic a Ràdio Roda amb “Ara que treus el tema”, un programa on descobrireu un munt de música, tant de l’actualitat com d’anys enrere, vinculada únicament per la temàtica del dia i el gust del presentador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.