Vine de públic al debat electoral de Roda de Ter

El dilluns 20 de maig tindrà lloc el debat electoral entre els candidats que es presenten a l’Ajuntament de Roda de Ter en aquestes eleccions municipals: Roger Corominas (ERC); Albert Serra (IPR) i Joan Moreno (Junts x Roda). L’acte es fa al Teatre Eliseu i està obert al públic, tal i com ja es va fer en les darreres eleccions municipals. En aquesta ocasió, la novetat és que la retransmissió del debat es farà conjuntament per Ràdio Roda i el 9TV. 

Vindreu de públic, al Teatre Eliseu?

Aquesta ha estat una proposta a iniciativa d’El 9 TV per sumar sinergies en els municipis on hi ha mitjans locals i no duplicar debats electorals. Per tant, s’ha convingut coproduir conjuntament un únic debat electoral a cada poble. El debat s’emetrà en directe, de forma simultània, pels dos mitjans que el coprodueixin. El debat, que tindrà una hora i mitja de durada, es dividirà en cinc parts i tindrà dos moderadors, un de cada mitjà. A la part final, es permetrà obrir debat a tots els candidats per igual i es farà un control equitatiu de les intervencions. L’emissió del debat per EL 9 TV acabarà aquí. Es consensuarà en cada cas l’opció d’obrir un torn de paraula al públic assistent. En qualsevol cas aquesta part no s’emetrà per televisió. El programa també es gravarà i es podrà tornar a escoltar als podcast de la pàgina web www.radioroda.cat i també es podrà tornar a veure a la carta a través de el9nou.cat/el9tv/

Ràdio Roda també està preparant un programa especial per fer el seguiment de la Nit Electoral del 26 de maig, en el que es donaran a conèixer els resultats de les eleccions municipals i s’entrevistarà als candidats per demanar-los les valoracions de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada