Ràdio Roda estrena La Piràmide de Maslow, un programa de ràdio per promocionar el comerç local

Ràdio Roda estrena La Piràmide de Maslow, un programa de ràdio per promocionar el comerç local

1
220
0
dimecres, 24 gener 2018
Notícies

És un programa sobre les necessitats humanes i el comerç local. Forma part d’un projecte innovador de promoció comercial del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter.

Aquest divendres 26 de gener s’estrena a Ràdio Roda el programa La Piràmida de Maslow. És un programa sobre les necessitats humanes i el comerç local. Forma part d’un projecte innovador de promoció comercial del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, el Voltreganès, el Collsacabra, Masies de Roda i Roda de Ter, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona. El programa està conduït per Enric Gil. Amb Dídac Gelabert (Manlleu), Susagna Tubau (El Collsacabra), Miquel Arumí (Sant Hipòlit i Masies de Voltregà) i Dani Rifà II (Masies i Roda de Ter). Dirigit per Arkham Studio.
El programa s’emet en directe el dijous a les 7 de la tarda per Ràdio Manlleu i es fa la reemissió en diferit a través de les emissores municipals dels municipis que formen part d’aquest projecte de promoció del comerç local com són Ràdio Roda i Ràdio Voltregà.
Ple que fa a Ràdio Roda, el programa s’emet els divendres a les 5 de la tarda a través del 107.6 de la FM i es podrà escoltar també per la ràdio on line (www.radioroda.cat) i recuperar el podcast a través de la pàgina web de l’emissora municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *